Tuesday, April 1, 2008

Afiq with his new 'Tak nak tak nak'

He keeps doing this since the past few days...we are not sure whether he imitates our gestures or what...but whenever we say 'tak nak tak nak' and turn our head, he will start doing that..however, imitate gestures normally starts at 12 months...anyway surely we love it..eh, can you hear me laughing there? :)

10 comments:

LadyJava said...

hahaha.. comelnyer... your son dah pandai tak nak tak nak eh.. and your laughter pun so comel..heheheh...

eh tak tidoq lagi ke ni?? lolzz

natrah said...

:) nk tido dah ni LJ..don't worry.hhehehhe

Wen said...

hehe... start mimicking edi huh? so cute la, so when is ur 4th bb, a girl perhaps..

can i hv ur email add? i got something to ask u abt.

natrah said...

wen,
my be another 2-3 years..hehheheeh yes a girl perhaps...

my email chenat77@yahoo.com

Salt & Turmeric said...

ganas afiq geleng kepala dia. lol! kalau tak faham lagi dia tak nak tak tau lah kan. hehe.

Noushy Syah said...

Afiq look so cute and brilliant..did he said tak nak or nak nak nak? tehehhehe...

Another girl/boy would be nice kan kan kan?:p

natrah said...

Farina,

dia bukan kira kdg2 langgar kepala org pun dia geleng gak..I try buat cam dia buat..tp 3-4x pusing dh pening!hero betul afiq nih


noushy,
dia tak mumble apa2 pun..kitorg yg selalu ckp tak nak tak nak :)
another one???? huh mungkin another 2-3 yrs...ni pun dh tak larat nak bersilat..

Aleeya said...

Nat,
geramnyeeeeeeeee, pandainye dia geleng2 pala ..bijaknya afiq..

cute afiq geleng2 pala gitu, dah pandai yer, nnt boleh ajar damia pulak hehe

natrah said...

Aleeya,
tu la kami pun confius camana dia bley ikut...dia ikut org buat atau dia dgr kitorang ckp tak nak tak nak tu...kelakar betul la
alaaa nnti damia pun akan melalui fasa yg sama..

tiffany said...

dat's so sweet of him...